Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Manchester United Tenue uit 2018/2019

Het heeft even mogen duren, maar daar is 'ie dan eindelijk. Het nieuwe uittenue van Manchester United 2018-2019 is officieel gelanceerd door de Engelse voetbalclub en kledingsponsor Adidas. Het nieuwe uittenue werd onder anderen gepresenteerd door Shaw, Young en Mata. De spelers van de voetbalclub zullen dit uittenue dragen tijdens wedstrijden zoals de Premier League, League Cup en de FA Cup. Waarschijnlijk zal Manchester Unitd e ook de Europa League wedstrijden spelen in dit nieuwe tenue. Het tenue heeft dit seizoen een geheel nieuwe kleur, daarover hieronder mee.

Design

Waar het uittenue van Manchester United het vorige seizoen nog volledig wit was, hebben ze dat dit seizoen 2018-2019 ingeruild voor een mooie kleur blauw. Adidas noemt deze kleur ook wel 'Collegiate Blue'. Het uitshirt heeft een bepaalde print over het gehele shirt lopen, waardoor het shirt lijkt op een gemeleerd katoenen t-shirt. De reden dat er dit seizoen voor een blauwe kleur is gekozen, is omdat deze is gebaseerd op het shirt van het jaar 1968. In dit jaar won Manchester United namelijk als eerste Engelse club de Europa Cup I. Het shirt is ook nog eens een ode aan het voetbalshirt van het jaar 2002-2003 waar voetbalclub Manchester United kampioen werd. Het uitshirt heeft een ronde kraag, en binnenin de kraag staat een mooi detail, namelijk: 'The Red Devils'. Dit is ook wel de bijnaam van de club. Op de achterkant van het shirt staan de initialen van de club 'MUFC'. Over de schouders van het uitshirt lopen drie kenmerkende strepen van Adidas, de kledingsponsor van Manchester United. Sinds het jaar 2018-2019 zijn zij de sponsor van de club. De kleuren van deze kenmerkende Adidas strepen zijn rood van kleur. Op de linkerborst van het uitshirt staat het logo van de club en op de rechterborst is het logo van kledingsponsor Adidas te vinden. Deze logo's zijn beide in dezelfde rode kleur als de Adias strepen. Over het midden van het shirt is in grote letters de naam van de hoofdsponsor te vinden. De hoofdsponsor van Manchester United is namelijk Chevrolet. Ook het logo van Chevrolet staat op het shirt.

Technische Info

Het uittenue is niet compleet zonder het bijpassende voetbalbroekje. Het broekje is net als het uitshirt blauw van kleur en bevat aan de zijkanten van de broekspijpen de kenmerkende rode Adidas strepen zoals deze ook terugkomen op het uitshirt. Het logo van de voetbalclub en het logo van Adidas zijn ook niet weg te denken op dit voetbalbroekje. De bijpassende voetbalsokken zijn ook blauw van kleur met aan de bovenkant rode accenten.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Manchester United tenue uit 2018-2019? Je kunt hier ook het Manchester United tenue thuis 2018-2019 en Manchester United trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • adidas Climacool technologie
  • adidas- en Manchester United logo zijn geborduurd aan de voorzijde van het Manchester United shirt; het sponsorlogo geprint
  • Detail 'Red Devils' aan de binnenkant van de kraag
  • Rode details
  • Ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Manchester United tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Manchester United spelers.