Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Manchester United Trainingspak 2018/2019

Het heeft even mogen duren, maar dan is het moment eindelijk daar. Het nieuwe trainingspak 2018-2019 van Manchester United en de nieuwe trainingskleding is eindelijk gelanceerd. Deze kledinglijn is gelanceerd door de voetbalclub samen met de nieuwe kledingsponsor Adidas. De sterspelers Depay, Blind, Rooney en nog een aantal anderen zullen deze trainingspakken dragen in de voorbereidingen van de wedstrijden die zij zullen gaan spelen dit nieuwe seizoen. De wedstrijden die zij zullen spelen zijn onder anderen de Champions League, Premier League, League Cup en de FA Cup. De sterspelers zullen deze trainingspakken gaan dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden. Ook zullen ze de trainingspakken dragen tijdens het verblijf in de verschillende hotels. Vandaar de bijnaam hotel/bus pak. De sterspelers zullen hierom dus NIET trainen in deze trainingspakken. Er zijn twee trainingspakken gelanceerd, waarvan 1 lichtblauw trainingspak en 1 donkerblauw trainingspak.

Trainingspak lichtblauw

Het eerste trainingspak dat is gelanceerd door de club is het lichtblauwe trainingspak. Het trainingspak bevat ook rode details, zoals deze ook terugkomen in de kleuren van de club. Het trainingsjasje is geheel in een lichtblauwe kleur. Dit design is gebaseerd op het Adidas Tiro 15 template. Dit is bij meerdere clubs het geval dit seizoen. Dit template kun je herkennen aan de hele dunne verticale glimmende lijntjes die over de hele borst heen lopen. Ook is dit template te herkennen aan de horizontale brede banen die aan de onderkant van het jasje te zien zijn. Deze banen zijn in een donkerblauwe en rode kleur. Over de schouders en de mouwen lopen de drie kenmerkende Adidas strepen in een rode opvallende kleur. Het logo van de club is te zien op de linkerborst, en het logo van de kledingsponsor is te zien op de rechterborst. Onder het clublogo staat ook het logo van AON. Alle logo's zijn in een rode kleur. Ondanks het feit dat Chevrolet de hoofdsponsor is van de club, staat de voormalig hoofdsponsor AON op alle trainingskleding van Manchester United. Het jasje heeft twee steekzakken aan de zijkanten. De bijpassende trainingsbroek is in dezelfde kleur blauw als het jasje. Over de zijkanten van de broek lopen ook de drie kenmerkende Adidas strepen in een rode kleur, en aan de zijkanten bevat de broek twee zakken. Ook de logo's van de club en Adidas zijn hierop te vinden.

Trainingspak donkerblauw

Het tweede trainingspak dat is gelanceerd is het donkerblauwe trainingspak. Qua design is het vrijwel precies hetzelfde als het lichtblauwe trainingspak, maar het trainingspak wordt er niet minder om. Het jasje en de broek zijn beide donkerblauw en hebben rode en lichtblauwe details. Over de schouders en de mouwen lopen de drie kenmerkende Adidas strepen. Op de borst is net zoals het lichtblauwe trainingspak, dunne glimmende verticale lijntjes te zien. Er zijn dit seizoen meerdere clubs die dit op hun trainingspak hebben. Op de linkerborst staat het logo van de club en AON, de voormalige hoofdsponsor van Manchester United. En op de rechterborst staat het logo van Adidas. Aan de onderkant van het trainingsjasje zijn twee brede banen te vinden. In een lichtblauwe kleur en een donkerrode kleur. Het jasje heeft een hoge hals die gesloten kan worden door de rits in het midden. De bijpassende trainingsbroek is ook donkerblauw van kleur en heeft aan de zijkanten rode Adidas strepen. De broek beschikt over twee zakken en ook de logo's zijn niet weg te denken van de broek.

Overige trainingskleding

Naast de trainingspakken hebben de sterspelers van Manchester United ook andere kleding nodig om in te trainen. Denk hierbij aan het trainingsshirt, sweaters en ga zo maar door. Hier onder worden de producten allemaal kort toegelicht. Alle producten zijn in een donkerblauwe en lichtblauwe kleur te verkrijgen (dit geldt niet voor het anthem jack, deze is in de kleuren rood en wit).

Trainingsshirt

Het nieuwe trainingsshirt van Manchester United is zwart van kleur en heeft rode details. Over de schouders en de mouwen lopen drie kenmerkende Adidas strepen in een rode kleur. Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst staat het logo van Adidas. Op het midden van het trainingsshirt staat het logo van AON.

Winterjas

Dit seizoen is er ook een winterjas uitgebracht voor de fans van Manchester United. Hou jezelf warm deze winter met deze stijlvolle jas. De winterjas heeft hetzelfde design als het trainingspak, denk hierbij aan de glimmende dunne verticale lijntjes op de borst en de rode details. De jas beschikt over een capuchon en heeft twee steekzakken met rits aan de zijkanten.

Trainingstrui

De nieuwe trainingstrui van Manchester United 2018-2019 ziet er weer mooi uit. Ook fijn om in te trainen wanneer het weer buiten iets minder is. Deze trui zal je goed warm houden. De trui heeft hetzelfde design als het trainingsjack. De trui heeft een hoge hals die helemaal gesloten kan worden door middel van een rits aan de zijkant.

Anthem jack

Het nieuwe anthem jack is totaal anders dan de andere trainingskleding. Het design van dit jack is hetzelfde als die van het uittenue en thuistenue. Het jack is rood van kleur en heeft een halfhoge rode hals die gesloten kan worden met de rits. Over de schouders en de mouwen lopen de kenmerkende Adidas strepen in een witte kleur. Aan de achterkant zijn twee brede banen te zien in een witte kleur en zwarte kleur. Het jasje heeft drie zakken, waarvan twee aan de zijkanten en een op de borst.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Manchester United trainingspak 2018-2019? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van Manchester United 2018-2019 kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • adidas- en clublogo zijn geborduurd op het jasje en de broek; het sponsorlogo geprint.
  • Elastieke banden onderaan het jasje en mouwen
  • De elastische heupband van de broek kan worden strakgetrokken
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Manchester United tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Manchester United spelers.