Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Manchester United Tenue thuis 2018/2019

Het heeft even geduurd voordat het nieuwe thuistenue 2018-2019 van Manchester United is gelanceerd door de club, maar eindelijk is het zover. Goed om te weten, is dat sinds afgelopen 1 augustus Adidas de nieuwe kledingsponsor is van voetbalclub Manchester United. Zij hebben het stokje overgenomen van Nike. Adidas zal de zogeheten 'The Mancunians' voor de komende dertien jaar voorzien van alle trainingskleding. Adidas moet wel een bedrag van 95 miljoen euro betalen om dit te mogen doen. Leuk om te weten is dat Adidas in het verleden de club ook al twaalf jaar heeft voorzien van nieuwe trainingskleding. Het nieuwe thuistenue zal tijdens verschillende wedstrijden worden gedragen door de sterspelers van Manchester United. Zij zullen de volgende wedstrijden spelen in Old Trafford: Champions League, Premier League, League Cup en de FA Cup. Het nieuwe thuistenue is vooral rood, maar heeft een aantal zwarte en witte accenten. Dit zal toegelicht worden onder het kopje 'design'.

Design

Het nieuwe thuistenue van Manchester United dat is gelanceerd, heeft zijn inspiratie gehaald uit de designs van het thuisshirt uit de jaren '80. Het grappige is dat Adidas in de jaren '80 ook kledingsponsor was van Manchester United, en dit seizoen is het weer de eerste keer na jaren. Het design zelf is redelijk simpel, maar het heeft wel veel details. Het thuisshirt is voornamelijk rood. Het shirt heeft een V-hals die wit is van kleur. Er zijn boven de V-hals witte en rode dunne lijnen te vinden. Over de schouders en de mouwen lopen drie witte Adidas strepen. Deze zijn kenmerkend voor de kledingsponsor. De drie witte kenmerkende Adidas strepen stoppen halverwege de mouw. Aan het einde van de mouwen loopt een witte brede band. Op de linkerborst van het thuisshirt staat het logo van de club en op de rechterborst van het shirt is het logo te vinden van kledingsponsor Adidas. Op het midden van het shirt staat in grote letters 'Chevrolet' gedrukt met daarboven het logo van de hoofdsponsor. Zij zijn sinds het jaar 2014-2015 de hoofdsponsor van Manchester United. Aan de onderkant van het thuisshirt is een bijzondere band te zien met de contouren van de stad. Manchester staat ook wel bekend als arbeidersstad.

Technische Info

Het bijpassende voetbalbroekje is geheel wit van kleur. Aan de zijkanten van het broekje zijn de kenmerkende Adidas strepen te vinden in de kleur rood. Ook het logo van Manchester United en het logo van kledingsponsor Adidas mogen niet ontbreken op dit voetbalbroekje. De koorden van het voetbalbroekje zijn in een blauwe kleur. De bijpassende voetbalsokken zijn zwart van kleur en hebben rode en witte accenten, deze komen ook weer terug in het nieuwe thuisshirt. Verschillende sterspelers zullen in dit tenue voetballen. Denk hierbij aan Rooney, Schweinsteiger, Depay, Rojo en Blind.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Manchester United tenue thuis 2018-2019? Je kunt hier ook het Manchester United tenue uit 2018-2019 en Manchester United trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • adidas Climacool technologie
  • adidas- en Manchester United logo zijn geborduurd aan de voorzijde van het Manchester United shirt; het sponsorlogo geprint
  • Rode en witte kenmerken
  • V-hals kraag
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Manchester United tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Manchester United spelers.