Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Manchester United Tenue Kids 2018/2019

iteraard zijn er afgezien van de volwassenen fans, ook kinder fans onder ons. Ook voor deze supporters zijn er uittenues, thuistenues en trainingspakken gelanceerd. De designs zijn voor zowel de kinderen als de volwassenen identiek, alleen de maten verschillen! De kleding zal hieronder kort toegelicht worden. Kijk snel verder!

Thuistenue

Het nieuwe thuistenue van Manchester United 2018-2019 dat is gelanceerd ziet er weer mooi uit. Het thuisshirt is vooral rood van kleur met wat witte en zwarte details. Het shirt heeft een V-hals die wit is van kleur. Over de schouders en de mouwen zijn de drie kenmerkende Adidas strepen te vinden die halverwege de mouwen stoppen. Aan de onderkant van het mouwtje is een witte brede band te vinden. Op de linkerborst staat het logo van Manchester United en op de rechterborst staat het logo van de nieuwe kledingsponsor Adidas. Adidas zal vanaf 1 augustus de nieuwe kledingsponsor zijn van de club voor de komende 13 jaar. Het bijpassende voetbalbroekje is wit van kleur en heeft aan de zijkanten precies dezelfde Adidas strepen als het thuisshirt. Het enige verschil hierin is dat de strepen aan de zijkanten van de broek een rode kleur hebben. Ook dit tenue heeft bijpassende voetbalsokken.

Uittenue

Het nieuwe uittenue van Manchester United dat is gelanceerd door de club en de kledingsponsor, ziet er weer flitsend uit. Het tenue is wit en zwart van kleur, met hier en daar een aantal rode details. één van de rode details is bijvoorbeeld terug te zien in de V-hals van het uitshirt. Ook over de schouders en de mouwen lopen de kenmerkende Adidas strepen in een rode kleur, en deze stoppen halverwege de mouwen. Op de linkerborst staat het logo van de voetbalclub Manchester United en op de rechterborst staat het logo van de kledingsponsor Adidas. Het bijpassende broekje is zwart van kleur en bevat ook de drie kenmerkende Adidas strepen. Deze zijn echter in een rode kleur.

Apart bestellen?

Ben je alleen geinteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

Manchester United Trainingspak Kids 2018/2019

Trainingspak lichtblauw

Het eerste trainingspak dat is gelanceerd is het lichtblauwe trainingspak. Over de borst loopt een heel blok met dunne glimmende verticale lijntjes. Over de schouders en de mouwen lopen de drie kenmerkende Adidas strepen in een rode kleur. Aan de onderkant van het jasje zijn twee brede banen te zien, in een donkerblauwe en rode kleur. Op de linkerborst staat het logo van de club met daaronder het logo van AON, en op de rechterborst staat het logo van Adidas. De bijpassende broek is ook in dezelfde kleur blauw met rode Adidas strepen aan de zijkanten. De broek heeft een mooie pasvorm en heeft twee steekzakken.

Trainingspak donkerblauw

Het tweede trainingspak dat is gelanceerd is het donkerblauwe trainingspak. Qua design hetzelfde als het lichtblauwe trainingspak maar dat maakt het niet minder mooi! Ook op de borst van dit jasje zijn de glimmende verticale lijnen te vinden. Over de schouders en de mouwen zijn de kenmerkende Adidas strepen te zien in een rode kleur. Aan de onderkant van het jasje zijn twee brede banen, in een rode en lichtblauwe kleur. Het jasje heeft een hoge hals die geheel gesloten kan worden door middel van de rits. Het jasje heeft twee zakken. De bijpassende broek is donkerblauw van kleur en heeft aan de zijkanten ook rode Adidas strepen. Ook de logo's van de club en de kledingsponsor zijn hierop te vinden.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Manchester United kinder tenue thuis en/of uit 2018-2019? Je kunt hier ook het Manchester United tenue thuis en uit 2018-2019 voor volwassenen en Manchester United trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • adidas Climacool technologie
  • adidas- en Manchester United logo zijn geborduurd aan de voorzijde van het Manchester United shirt; het sponsorlogo geprint
  • V-hals kraag
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 30°C

Bedrukking

Wil je het Manchester United tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Manchester United spelers.